Showing 21–30 of 51 results
Lichtroze rosé met gouden hints. Expressieve neus van zacht rood fruit. In de mond weelderig met aroma’s van framboos en aardbei.
Heerlijk als aperitief of mooie begeleider bij de zomerse keuken. Serveren op 11 C.
Een levendige frisse wijn met een neus van citrusvruchten. In de mond complex en rond met een fris fruitige afdronk. Heerlijk bij vis en paté’s. Koel serveren (9-10 c.)
Robijnrode wijn. Heeft een aroma met veel fruit en een kruidige toets. In de afdronk zachte tannines. Lekker bij gegrild vlees, ragouts en stoofschotels. Licht gekoeld serveren (16-17 C.)
Een vol rood gekleurde wijn met rijp rood fruit in het glas. In de mond zacht met zachte tannines. Ideaal bij zacht gekruiden roodvlees gerechten en lichte kaas. Licht gekoeld serveren (16-17 C.)
Een goudgele wijn met een complexe neus van rijp fruit. in de mond vol en romig. Ideaal bij diverse vis- en witvlees gerechten. Ook heerlijk als aperitief.
Zacht roze wijn met een intense neus van rood fruit. In de mond, fris en fruitig. Heerlijk als aperitief, bij charcuterie, vleesgerechten zacht gekruid en gegrilde vis gerechten. Jong drinken en gekoeld serveren (8-9 C.)
Een krachtige volle wijn van oude wijnstokken. Vol met fruit aroma’s van zwarte bessen en bramen en enkele noten van mokka en vanille. De ronde structuur is ondersteund door de aanwezige zachte en soepele tannines. Aarzel niet om de wijn te decanteren om het volledige potentieel te ontdekken. Mooie wijn bij roodvlees gerechten, wild en gebraden gevogelte. Serveren op 18-19 C.
Goudgele half zoete wijn van de Manseng druif. Intense neus van exotisch fruit. In de mond vol met aroma’s van rijp fruit zoals abrikoos. Ideaal bij o.a. foie gras en bij het dessert. Serveren 8 C.
Intens granaat van kleur. Complexe neus van gekonfijt fruit, zachte specerijen en zoethout. In de mond genereus en een opmerkelijke aromatische complexiteit. Lange afdronk met kruidige en geroosterde toetsen. Ideaal bij gastronomische maaltijden zoals konijn, eendenborst en entrecote. Serveren tussen 16-18 c. Best karaferen !!
Een grote wijn diep granaat van kleur. Heeft een complexe intense neus van gekonfijt zwart fruit en Zoete specerijen. In de mond vol en romig met fluweel zachte tannines. Een wijn met veel finesse En kracht afkomstig van de terroir de Agly. Kan zeker 6 tot 8 jaar bewaard worden. Gastronomische wijn bij konijn met pruimen, hert, eend en gekruid lamsvlees. Schenken tussen 16-18 C.
Bestelling